Loading...
Over TecFlex 2018-01-24T13:50:20+00:00

INVULLEN VAN TECHNISCHE VACATURES

TecFlex is een bemiddelingsbureau voor technische vakkrachten op zowel LBO, MBO als HBO+ niveau. Het gaat daarbij vooral om de sectoren metaal, installatie, elektra, data-telecom, productie en infratechniek. Daar ligt onze specialisatie en daar hebben we inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd.

Afspraak is afspraak bij TecFlex. We doen precies wat u van ons mag verwachten: het leveren van goed geschoold technisch personeel, zodat u verder kunt met uw project. We zijn duidelijk in onze manier van werken en houden van open communicatie waarbij de verwachtingen helder zijn. Een goede relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers is daarbij altijd de basis.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u een afspraak met ons maken om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een groot netwerk en goede contacten in verscheidende landen waaronder: Polen, Roemeniƫ, Litouwen, Spanje, Portugal en Hongarije.

Wij doen wat wij beloven. Wij denken graag mee in oplossingen door de juiste verwachtingen te scheppen. Door goed te weten wat er speelt bij de klant kunnen wij goed inschatten waar behoefte aan is.

Helder en transparant communiceren. Geen dingen beloven die je niet waar kunt maken. Wij geven vooraf een duidelijke uitleg hoe wij de juiste kandidaten gaan vinden.

SAMENWERKEN MET TECFLEX?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van technisch personeel?

NEEM CONTACT MET ONS OP